שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

04/01/2012 | 19:05 | מאת: ליאן

אני סובלת משלפוחית קטנה ורגיזה בבדיקה מיוחדת גילו שיש לי שלפוחית קטנה ועברתי בדיקה בהרדמה כללית שניסו לנפח לי את השלפוחית אבל כלום לא עזר, אני ממשיכה ללכת לשירותים כל 2 דקות אני מרגישה צורך ללכת לשירותים לא הרבה מאוד,אבל מרגישה צורך ואחרי 10 דקות-רבע מרגישה מלא יותר בשתןוחייבת להוציא..אני קיבלתי מהרופא שלי בבלינסון ד"ר גילון כל מיני כדורים וכבר שנה אני על אלטרול התחלתי לקחת כל יום לפני השינה לעשר במ"ל של כדור כבר מלפני שנה ואז אחרי 4 חודשים בערך הרופא העלה לי את המ"ל גם לפני השינה כדור של 25 ביום כי כלום לא עזר ולפני חצי שנה הוא העלה לי ל2 ביום בבוקר ובערב גם כל כדור של 25 מ"ל אחד ליום ואחד ללילה וכלום לא עוזר, קשה לי לתפקד ולקיים יחסים, כי כל הזמן אני מרגישה צורך ללכת לשירותים האם יש משהו שניתן לעשות עוד? אני מניחה שהרופא יביא לי עוד כדורים סוגים חדשים..בנתיים השתמשתי בכמה סוגים שלא עזרו יש כדור ממומלץ שאפשר לקחת שלא יהיה ארגיש כאבים של שתן ושלא יהיה לי כל כמה דקות את הצורך הזה? אני לא שותה אגב,כלום אפילו מים מעט יוצא לי אם אני שותה.ויש כדורים אחרים מומלצים? או שאין לזה שום פיתרון שיעבור? כי כמה שנים 4-5 שנים מטפלת בזה וכלום לא עוז תודה על התשובות...

04/01/2012 | 19:08 | מאת: ליאן

שלא נעלמת.

שלום יאן אם התרופות לא עוזרות אולי צריך לשקול טיפול אחר, למשל הזרקות בוטולינום לשלפוחית- אנא התיעצי עם האורולוג המטפל שלך.

05/01/2012 | 18:20 | מאת: ליאן

השאלות אם זה לא מזיק ולא מסוכן ואם זה כואב ובאיזה הרדמה עושים את זה מלאה או מקומית וצריך אישפוז בשביל זה? ואיך זה מתבצע? והולך? והאם זה עוזר ונמצא בסל הבריאות? תודה על התשובות.

31/01/2012 | 16:39 | מאת: ליאן

ולא עדיף אותם..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה