כאבים במתן שתן ללא דלקת

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

16/03/2014 | 22:49 | מאת: יעל

בעקבות יחסי מין נהיו לי כאבים בשלפוחית וכבר כמה ימים שיש לי כאבים לקראת סיום מתן השתן יש לי כאבים חזקים עשיתי סטיק והיה דם בשתן ללא דלקת אבל מידי פעם הכאבים מתחזקים ומידי פעם הם מפסיקים.כואב לי לפעמים קצת בבטן התחתונה. מה עושים? מה זה יכול להיות?זה ממש מלחיץ אותי.יכול להיות שנגרם לי נזק??

שלום רב, ככל הנראה שיש לך דלקת בשתן. בדיקת STICK אינה מהימנה וכדאי לגשת לשלוח בדיקת שתן כללית ותרבית דרך קופ"ח. בנתיים שתי הרבה מים וקחי ויטמין C. בהתאם למה שיצא בתרבית תוכלי לקבל אנטיביוטיקה. בכל מקרה אם יש כאבים צריך לגשת לבדיקת רופא.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה