שלפוחית רגיזה פלוס כאבים

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/02/2014 | 09:55 | מאת: יערה

שלום אני בת 25, סובלת משלפוחית רגיזה בערך 4 שנים. עזבתי את הפיזיותרפיה שבקושי התחלתי ואני לא מטופלת. בשבועות האחרונים בעת מתן שתן, אני חשה כאבים. יתכן שמרוב התאפקות (צריכה להתרוקן לעתים קרובות ובמיידיות ולכן המון פעמים נאלצת להתאפק) נוצרו כאבים? קיימת תופעה כזאת? תודה.

שלום יחערב, כאבים במתן השתן יכולים לנבוע מהרבה סיבות. כדאי לך בתור התחלה לפנות לרופא שלך לבדיקת שתן לשלול דלקת ולעבור לפחות הדמיה באולטרסאונד של מערכת השתן. ולגשת לבדיקה אישית אצל אורולוג. יש הרבה אפשרויות לטיפול.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה