הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

19/01/2014 | 11:34 | מאת: כוכב

שלום בני בן 6.5 סובל מהרטבת לילה. מעולם לא קם יבש. ביום נגמל לפני גיל שנתיים גמילה חלקה ללא פספוסים כלל. טופל לאחרונה חודש וחצי במינרין 2 כדורים ביום. ללא הטבה כלל. התחיל נוביטרופן כדור אחד ליום וקם יבש מיד בבוקר שלמחרת. כמה זמן צריך טיפול בתרופה זאת? האם התופעה עלולה לחזור עם הפסקת הטיפול ומה בעצם עושה התרופה? תודה כוכב

שלום רב, לצערי אין זה הפורום המתאים לשאלתך.. בכל מקרה בקצרה אסביר שניתן להמשיך בטיפול בנוביטרופן שעוזר לו כנראה למנוע התכווצויות יתר בשלפוחית שגורמות לאיבוד השתן. כדאי שתתיעצי עם אורולוג ילדים בדיוק לכמה זמן יש צורך להמשיך בטיפול וכיצד להפסיקו.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה