תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

03/01/2014 | 00:29 | מאת: בחורה_28

שלום, עשיתי בדיקת השתן, האם התוצאות הבאות מעידות על דלקת בדרכי השתן? Protein 30 mg/dL Red Blood Cell 2 /HPF White Blood Cell 9 /HPF Squamous Epith. MANY /LPF Mucus MANY /LPF Leukocytes 250 MOD Leu/uL Urine,Culture no growth תודה מראש.

שלום. בבדיקת השתן אכן יש תאי דם לבנים שיכולים להעיד על דלקת , אבל התרבית שלילית. בכל מקרה גם אם התרבית שלילית- אם יש לך תסמינים צריבה, כאבים, דחיפות להתרוקן וכו'- כדאי לגשת לרופא המטפל ולקבל אנטיביוטיקה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה