זיהום בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/11/2013 | 18:43 | מאת: עופר

שלום קראתי באחת מתשובותייך שיש זיהום שלא ניתן לראותו בבדיקות שתן או בבדיקות אחרות. שאלתי היא האם בבדיקת ציטוסקופיה (עם מצלמה) כן יהיה אפשר לראות את הסוג של הזיהום הזה? או בנוסח אחר: אם עברתי בדיקת ציטוסקופיה והכל נמצא תקין האם זה שולל זיהום כלשהוא? תודה רבה מראש.

07/11/2013 | 18:44 | מאת: עופר

שלום רב, אני לא יודעת לגבי איזהו תשובה שלי אתה מתייחס, יש לי פה מאות תשובות.. בכל מקרה דלקת יכולה להיות זיהומית (INFECTION) או לא (INFLAMMEATION ) ולא בכל בדיקה ניתן לזהות חיידק. ציסטוסקופיה יכולה להראות אם יש דלקת (זיהומית או לא) בהתאם לשינויים שונים ברירית השלפוחית שניתן לזהותם במהלך הבדיקה. אם צויין אצלך שלא היו שום ממצאים כנראה שאין לך . לא הסברת מה הסיבה לבדיקה וממה אתה סובל כך שאיני יכולה להתייחס לעומק.

10/11/2013 | 15:01 | מאת: עופר

יש לי קושי לא מוסבר בהטלת שתן , עשו לי ציטוסקופיה ולא מצאו כלום , אבל היא הייתה ממש מהירה ככה שאני לא יודע אם הרופא הסתכל על השלפוחית אולי הוא רק בדק את השופכה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה