וסיקר

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

29/07/2013 | 17:46 | מאת: גד

שלום רב, אני קיבלתי מרשם לוסיקר. התכיפות בפיפי היא בעיקר בלילה שאני הולך לישון בערך ב22:00-23:00. באיזו שעה לקחת את התרופה שתהיה השפעה מיטבית בעת ההליכה לשינה?

29/07/2013 | 19:22 | מאת: אותו שואל

היי שכחתי לשאול כמה זמן תקופה הכוונה שאני צריך לתת לכדור הזדמנות להשפיע? מתי אני אמור לחשוב על חלופה אחרת?

שלום רב, ההמלצה היא לרוב ליטול את התרופה כחצי שעה לפני השינה ללא מזון עם קצת מים. מצד שני, יש אנשים שנוטלים אותה בבוקר. תראה מה מתאים לך. ולשאלתך הנוספת- בד"כ מינימום של חודש ימים לטיפול נותן מידע האם משהו עוזר או לא. כמובן שאם תרופה גורמת תופעות לוואי יש להפסיקה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה