חוסר גירוי במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

25/07/2013 | 03:53 | מאת: גיא

שלום. אני סובל מחוסר גירוי בשופכה במתן שתן, מרגיש את הצורך להשתין בבטן,בשלפוחית או במוח!!?? תודה לאל השתן לא דולף מעצמו אלא עולה למעלה דבר היוצר לי בעיה במתן צואה(כך לפחות אני מרגיש !!) בנוסף שלפוחית רגיזה- מתן שתן לעיתים קרובות. בברכה. גיא - בן 37.

שלום רב, ממה שציינתה קשה להבין את תלונותיך. בכל מקרה רצוי שתפנה לרופא לבדיקות שתן כדי לשלול דלקת, כדאי גם לעשות אולטראסאונד כדי לראות אם נשארת לך שארית לאחר התרוקנות וממליצה שתפנה לבדיקת אורולוג כולל בדיקה גופנית וגם לבצע אורופלומטריה- בדיקת זרימת השתן. בהתאם לבדיקות יוכל האורולוג לתת לך טיפול.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה