קימה בלילה למתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

19/07/2013 | 17:17 | מאת: מאיר

שלום רב, מזה כשנה אני קם בלילה למתן שתן, והדבר גורם לי לישון כ- 5 שעות בלילה, כך שאני עייף הרבה פעמים. רופאת משפחה המליצה לא לשתות 3 שעות לפני השינה, אולם גם אם אני לא שותה 4 שעות לפני השינה, עדיין אני צריך לקום להשתין. איך ניתן לעזור לי? בתודה מראש,

שלום לך מאיר לא ציינת את גילך. יש הרבה מה לעשות - פנה לאורולוג. אם עברת את גיל 50 יכול להיות שההפרעות שלך הן בשל הגדלת הערמונית ויש הרבה אופציות טיפול- שינויי הרגלים, תרופות ועוד. בנתיים ממליצה לך להמנע לחלוטין מקפאין לפני השינה (לא קפה, תה, שוקולד, קולה וכדומה,) וגם לא פירות ואלכוהול. גש להבדק.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה