צורך תכוף להשתין כבר 5 ימים

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

01/07/2013 | 08:07 | מאת: אורנה

כבר 5 ימים שאני כל הזמן מרגישה צורך להשתין למרות שהשלפוחית מרוקנת (כל פעם יוצאות רק כמה טיפות) בשכיבה וישיבה המצב פחות גרוע אבל בהליכה או ריצה (אני מתאמנת) הצורך קבוע וזה פשוט הפך את העניין לבתי אפשרי. אני הולכת לשירותים בממוצע פעמים בשעה. לפעמים יותר.. עשיתי בדיקת שתן והכל תקין. אני בת 37, מה יכול לגרום לזה ? מעולם לא היה לי משהו דומה.. מלבד אולי צורך תכוף יותר (לא ברמה כזאת אבל) בזמן מחזור.

02/07/2013 | 12:03 | מאת: אורנה

קיבלתי סדורל, טבעקוטן ואנטיביוטיקה. הסדורל לא משפיע לצערי. לא ראיתי שינוי בתכיפות (כאב לא היה לי גם קודם) עשיתי עוד בדיקת ססיק שגם היא יצאה תקינה. זה כבר 6 ימים ואין הקלה...

שלום רב אורנה, ממליצה לך לשלוח בדיקות שתן כללית ותריבת ואולי גם לבדוק שתן למחלות מין (PCR). אפשר גם לבצע אולטראסאונד למערכת התשן לשלול שאין לך אבן. בדיקת STICK ממש לא רגישה ולא אבחנתית. אחרי שתתני את הבדיקות את יכולה לבקש מרופא המשפחה שלך טיפול אניביוטי לשבוע. בנתיים קחי ויטמין C והקפידי על שתיה מרובה של מים, המנעי מקפאין אלכוהול ושוקולד.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה