דלקת או שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

29/05/2013 | 12:48 | מאת: ד

שלום, אני בת 27 ולאחרונה סבלתי מדלקת בשלפוחית השתן, הדלקת טופלה באנטיביוטיקה אולם נראה כאילו חלק מהתסמינים נשארו (דחיפות,גם התרוקנות חלקית או קטנה מרגישה דחופה מאד) ,האם יכול להיות ששלפוחית רגיזה נגרמה מהדלקת שהייתה? תודה

שלום רב, לעיתים לאחר דלקת נשארים חלק מהתסמינים אך זה ממש לא אומר שמדובר בשלפוחית רגיזה. תמיד כדאי לחזור על בדיקות לשלול שארית חיידקים וניתן לנסות לטפל בויטמין C לגרום לשתן להיות חומצי יותר ובכך למנוע צמיחת חיידקים. ממליצה לך להמנע מקפאין לצורותיו השונות ולהקפיד על שתיה מרובה של מים. אם שום דבר מאלה לא עוזר ואין שום עדות לדלקת ניתן לדבר עם האורולוג המטפל שלך על טיפול לשלפוחית רגיזה ולקבל ממנו במרשם תרופות שיכולות להקל על התסמינים.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה