הולכת המון פעמים במשך היום לעשות פיפי.

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

14/04/2013 | 23:02 | מאת: שרה

מה הפיתרון לבעיה שיש לי והיא: מוצאת את עצמי רוב היום ניגשת לשירותים כדי לעשות פיפי,גם בבית וגם בחוץ.לפחות בערך 10 עד 15 פעם.....

שרה שלום רב, ממליצה ראשית לשלוח בדיקות שתן לשלול דלקת. שנית לבדוק בדיוק מה וכמה את שותה ומתי וכמה מתרוקנת- יכול להיות שאת מפריזה בקפאין? קולה ?או בכלל?- וזה משפיע. תרופות יכולות להשפיע. מצב נפשי ולחץ. וגם תופעות שקשורות בגיל (לא ציינת את גילך..) הכי טוב זה לפנות לבדיקה אצל אורולוג וניתן לטפל לאחר בירור הסיבה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה