בעייה כרונית !

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

09/04/2013 | 17:52 | מאת: רוני

אחותי הקטנה בת 6 וחצי סובלת מדלקת כרונית בדרכי השתן,יוצא לה בערך כל חודשיים שהיא צריכה לקחת אנטיביוטיקה ואני רוצה שהיא תפסיק ! יש לך איזה הצעה מה אפשר לעשות? אולי לתת לה לשתות מיץ חמוציות שמעתי שזה עוזר. תודה רבה !

שלום רב, חומציות יכולול לעזור אבל לא בטוח. אם אחותך באמת סובלת כל הזמן מדלקות ונזקקת לאנטיביוטיקה חשוב שתפנו עמה לבדיקה אצל אורולוג ילדים כדי לברר מהו מקור הדלקות ולטפל בו-כך שהטיפול בבעיה יביא להחלמה והמנעות מצורך בטיפול כרוני באנטיביוטיקה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה