צריבה לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

02/04/2013 | 04:26 | מאת: חיים

כשבוע יש לי צריבה לאחר מתן שתן שנמשך כשעה ולאחר מכן יש לי רגיעה ולפעמים יש לי צריבה גם ללא מתן שתן האם יש לי דלקת ואיזה כדור יכול לעזור לי ברצוני לציין כי אני לא מעשן ולא שותה משקאות חריפים ולא אוכל חריף ושותה 12 כוסות מים ביום מחכה לתשובב מהירה ותודה מראש חיים

שלום חיים גש לרופא המשפחה שלך ובקש לבצע בדיקות שתן כללית ותרבית, כדבר ראשון. אם אין ממצאים ואתה עדיין סובל עליך לגשת לבדקיה אצל אורולוג. בהתאם לתוצאות הבדיקות ייקבע מה הכי יתאים לטיפול בך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה