שלפוחית רגיזה - רץ להשתין

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/11/2011 | 10:05 | מאת: שלפוחית רגיזה

שלום, בזמן האחרון אני מתקשה להתאפק ואני רץ לתת שתן כל הזמן. איך ניתן לפתור זאת והאם זו שלפוחית רגיזה ?

שלום לך, לא ציינת בן כמה אתה, והעובדה שרק לאחרונה אתה רץ הרבה לשירותים עדיין לא אומרת שזה שלפוחית רגיזה. יש הרבה סיבות, , למשל שתיה מרובה (בעיקר קפה ,קולה, אלכוהול), קור קיצוני, לחץ נפשי, דלקות בשתן, השפעה של תרופות שונות, וגם הפרעות בערמונית, סכרת, או ביוות נוירולוגית- אם לנקוב בכמה סיבות. ממליצה לך לפנות לרופא להתייעץ ולהבדק.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה