תרופות משרות עייפות

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

28/12/2012 | 10:57 | מאת: א

בעלי סובל משלפוחית רגיזה. לפני כמה שנים רופא אורולוג נתן לו תרופה, אולם היא גרמה לו להיות עייף, והוא סובל מעייפות גם ככה... האם יש תרופה לשלפוחית רגיזה, שאינה גורמת עייפות?

שלום רב, יש תרופות רבות לשלפוחית רגישה ויכול להיות שאחת תהיה טובה יותר מהשניה- שווה להתייעץ עם האורולוג ולבדוק מה קיבל ולנסות משהו אחר. כמובן שאם התרופה גורמת לתופעות לוואי שלא ניתן להסתדר עמן או חלילה גורמת תחושה רעה- פשוט לא לוקחים ומנסים למצוא דרכים אחרות לעזור- שינוי הרגלי שתיה ואכילה, הקפדה על התרוקנות, שימוש בשירותי הרפואה המשלימה ועוד.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה