סובלת כבר 3 שנים מכאב בשלפוחית ללא סיבה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

29/10/2011 | 16:33 | מאת: הודיה

שלום שמי הודיה ,אני בת 33 ואני כבר סובלת 3 שנים מכאב לא ברור בשלפוחית השתן ,עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ולא נמצא שום דבר מיוחד ,עשיתי גם בדיקת סיטי ואמרו לי שיש לי דליות נרחבות מיסביב לרחם האם זו הסיבה ? הייתי אצל רופא גניקולג והוא אמר לי שאין מה לעשות רק לקחת משכחי כאבים ,אין לי דליפת שטן ,אבל יש לי דחיפות תמידית וכאב נוראי מציק ולא ברור כאב המום ,אני ממש חסרת אונים וזה מעייף אותי מאד ולקוח לי את כל האנרגיות ,מה אפשר לעשות מימה מגיע הכאב הזה ?

הודיה שלום רב. שלפוחית כואבת זו תסמונת ידועה, מציקה. לעיתים היא חלק מתסמונת הכאב הכרוני באגן, ואולי הדליות סביב הרחם מרמזות לכך אך לא בהכרח. אמרת שעשית "את כל הבדיקות האפשריות". מהן? האם עברת תרביות שתן/שופכה/נרתיק? האם נבדקה בדיקת ציטולוגיה? האם עברת ציסטוסקופיה? עשית אולטראסאונד דרכי שתן ונפח שלפוחית? כל אלו יכולים לקדם את האבחנה. יכול להיות שיש לך דלקת כרונית בשלפוחית, שיכולה להיות חיידקית או לא. בד"כ ניתן לנסות אנטיביוטיקה או טיפול בנוגדי דלקת כמו נורופן או אדוויל. יש גם טיפולים נוספים כולל שטיפםות לשלפוחית ואפילו הזרקות במקרים מסויימים- כל זאת לאחר בירור מלא. ממליצה לך לפנות לאורולוג לבירור מקיף אם לא נבדקת עד עתה..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה