השתנה מרובה בשעות היום.

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

31/10/2012 | 12:11 | מאת: מילי

שלום, לפני כשבועיים התחלתי ללמוד ובתקופה הזאתי במשך היום, כשאני בלימודים מהבוקר עד הערב, אני הולכת לשירותים כל שעה, יכול להיות שזה מהקור של המזגנים או שאולי זו דלקת? מה זה יכול להיות? אני חייבת לציין שבלילה אני לא קמה לשירותים, אפילו לא פעם אחת. תודה מראש

שלום רב, אם אכן את נמצאת בסביבה ממוזגת מאוד וקרה זה יכול לגרום לך לתכיפות ניכרת במתן השתן, בעיקר אם את שותה גם במהלך השעורים. תנסי להתלבש חם או לבקש למתן את קור המיזוג.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה