תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

20/10/2012 | 20:09 | מאת: אמיר

שלום רב. אני בן 34 מזה כשבע שנים סובל מתכיפות במתן שתן וזה החמיר עד כדי מתן שתן כל עשר דקות . עשיתי את כל הבדיקות האפשריות בדיקות דם שתן אורודינמיקה סיסטוסקופיה אולטרסאונד , לא נוגע בכל דבר שיש לו קופאין, לא שותה אלכוהול כי הם מגבירים לי את התכיפות במתן שתן, באורודינמיקה הממצאים הראו שאני מרגיש ממש מלא וחייב להשתין כבר ב100 מל , הזרם מאוד חלש ובשני סילונים, והרבה פעמים בטיפות שעפות בפזרנות, נתנו לי כל מיני כדורים כמו אומניק אוטקס ועוד.... אבל זה ממש עזר , הפסקתי ללכת למכון כושר לא יכול לצאת עם נשים וממעיט בחיי חברה , אני לא יודע מה לעשות ואם יש תקווה שאני אחזור לחיים רגילים, לא אכפת לי לשלם כמה שצריך רק לצאת מזה, מה אני עושה. בכבוד רב אמיר

20/10/2012 | 20:41 | מאת: אמיר

רציתי להוסיף שאני אוכל הכי בריא שאפשר ובכל הבדיקות חוץ מהאוירודינמיקה לא נמצא שום דבר ממש שום דבר עשיתי גם את האולטרסאונד השני שמראה התרוקנות וגם שם יצא טוב אבל התחושה היא שאני אף פעם לא מתרוקן

מנהל פורום שלפוחית רגיזה