שתן לאחר סקס בזמן שכרות

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/10/2012 | 06:49 | מאת: שמעון

שלום אני בן 24 שנה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה בכל פעם שאני משתכר ומקיים יחסי מין, לאחר מכן אני מרגיש צורך להשתין (עד כאן הכל תקין) הבעיה היא שלאחר שאני משתין , הצורך לא עובר... אני עדיין צריך להשתין. ברוב הפעמים אני נרדם עם תחושת הצורך הזו או משתין שוב לאחר רבע שעה בערך. חשוב לציין שהבעיה נוצרת רק כשאני שיכור ורק לאחר קיום יחסי מין (שני התנאים יחדיו) האם יש הסבר\פתרון? תודה מראש

שלום שמעון. אלכוהול ידוע כמשתן פשוט תמנע משתיה אלכוהולית מופרזת לפני מגע מיני, זה כנראה הפתרון.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה