הרגשה שאין צורך בלתת שתן אבל ...

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

12/09/2012 | 22:30 | מאת: מאיה

שלום אני בחורה בת 55 , אשר בזמן האחרון מותקלת בתופעה מוזרה ... אני מרגישה שאין לי צורך בלתת שתן אבל אני הולך לשירותים ובסוף נותנת שתן בצורה סדירה , ההרגשה נעלמה .. מה זה אומר ?! תודה רבה

שלום מאיה. לא תמיד אנחונ רגישים צורך לתת שתן ובכל זאת אם יושבים על האסלה כן יוצא. פשוט כי שתן מופק כל הזמן מהכליות ונאגר בשלפוחית. כשיש כמות של לפחות 200 סמ"ק אזי מתחילים להרגיש בצורך. ב 300-400 סמ"ק כבר תחושי בצורך ניכר להתרוקן. אם אין לך שום הפרעה לא היתי דואגת. אבל אם את שותה הרבה או אוכלת ואחרי 3-4 שעות אין לך כלל תחושת צורך לרוקן שתן זה מצדיק בדיקה. בוודאי באם במקביל את רואה שהבטן שלך קצת מלאה.. לא כדאי להתאפק ממושכות אם זה משהו שאת עושה באופן קבוע.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה