שלפוחית רגיה..

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/08/2012 | 10:14 | מאת: דן

סובל שנים רבות מצורך בהטלת שתן מרובה ביום ובעקר בלילה. בטיפול שוטף של אורולוג אשר לדעתו יש גידול בערמנית אך לא מצדיק התערבות. כך גם חוות דעת שני אורלגים מומחים נוספים התופעה מחמירה באווירה של מיזוג אוויר. בלילה יכול להגגיע לתדירות של 20 -30 דקות. כשבערב נמנע משתייה להוציא קצת מים. עברתי בדיקות אולטאסונד, ציטוסקופיה,אורדינמיקה חלקית. קבלתי את כל סוגי התרופות. מה עוד מוצע לעשות?

שלום לך דן אם לדבריך קיבלת כבר "את כל סוגי התרופות" כנראה שאין מה להמליץ מהכיוון התרופתי. אם קור מחמיר את התלונות- תדאג שיש לך חם... ממליצה להמנע מקפאין אתה יכול לנסות טיפול משלים עם דיקור סיני, ביופידבק וכדומה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה