המשך שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/08/2012 | 07:52 | מאת: אמיר

תודה על התגובה המהירה אני מרגיש גם כאב מדי פעם בבטן תחתונה או באשכים, גפ מרגיש בהם בעת הנהיגה ובמישוש האשכים הרגשתי באשך ימין בליטה, - יכול ללהיות שזה "לצינור שיוצא ממנו" כאשר באשך שמאל אין את זה, במימוש פני השטח של שני האשכים לא הרגשתי משהו חריג אשך ימין גדול קצת מהשמאלי, ושניהם בגודל הנורמה האם הכאב והרגישות כתוצאה מהשלפוחית הרגיזה מהויסקר שלקחתי לשבועים או הטוביז שלןקח עכשיו או זה משהו דורש בירור תודה מראש

אמיר שלום, אם יש לך אי נוחות רגישות או כאבים באשכים ובוודאי אם אתה ממשש משהו - גש לבדיקה גופנית אצל אורולוג. אם הטוביאס עוזר לך- תמשיך לקחת. חשוב שתבין שתרופות אלו צריך לקחת לתקופה (לעיתים אפילו מס' חודשים) כדי לקבל תגובה טובה. בנוסף בהחלט יכול להיות שהתלונות שלך אינן כלל "שלפוחית רגיזה" אלא סוג של ביטוי לדלקת כרונית של הערמונית. ועליך פשוט למצוא את מה שמרגיע לך את התסמינים, -ובעיקר להיות סבלני- זה חולף בסופו של דבר.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה