ויואנס 50 מ"ג

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/12/2014 | 12:18 | מאת: ס.ג

שלום. בני בן 16, שוקל קרוב ל - 90 ק"ג. הוא נוטל מספר חודשים ויואנס 30 מ"ג, לאחר שיחה עם רופאה המטפלת, הומלץ להעלות את המינון ל - 50 מ"ג. ההמלצה באה בעקבות בעיות בבית הספר, ותלונת הילד שאין השפעה, ברצוני לציין כי הילד לוקח את התרופה לא קבוע. האם נכון להעלות את המינון למרות הנאמר לעיל? בנוסף לנאמר הוא צריך טיפול ריגשי, וקוצ'ינג. תודה סיגל.

ס"ג שלום, מנון התרופה הנדרש משתנה מאדם לאדם, אך בהחלט תלוי גם במשקל. על פניו, לאור משקלו הגבוה של הנער, ולאור העדר תגובה במנון הנוכחי (30mg), נראה בהחלט שיש צורך במנון גבוה יותר. לא הבנתי את הסיפא של דבריך, לגבי טפול רגשי וקואצ'ינג - האם זו שאלה? האם הוא מקבל טפולים אלו? אם כן, מדוע? שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים