ראשון לציון

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/12/2014 | 07:40 | מאת: DONY

אני בן כ45 , וסטודנט לתואר שני , במועד המבחנים אני מנסה ללמוד בכול הרצינות ומשקיע ימים שלמים ללמידה למבחנים וגם בלימודים עצמם , אבל החומר לא נכנס לי בקלות כמו לשאר החברה שלי בכיתה ואני מרגיש שאני צועד אחורה במקום קדימה וכן גם מצביעים על כך תוצאות המבחנים שלי . לאחרונה פניתי לרופא המשפחה שהפנה אותי לנוירולוג כשביקשתי ריטילין , כי נראה לי שזה יכול לעזור לי , אך הוא שלל את זה מכיוון שיש לו חשד שאני לוקה באפילפסיה ,( נפלתי על הראש לפני כחצי שנה ), למרות שלא לקיתיי באפילפסיה . והוא המליץ לי על ZOOM, ניסיתי אותו כחודש , לא ראיתי שום שיפור משמעותי אם בכלל . אתה יכול אולי להמליץ לי לקחת משהו על מנת להחזיר לי את הריכוז שכול כך חסר לי ? תודה

DONY שלום, כיון שהפורום הוא פורום לילדים ונוער, וגיל 45 מעט חורג מטווח הגילאים, אענה בקצרה. אפילפסיה, ובודאי חשד לאפילפסיה, אינם התווית נגד מוחלטת לטפול ב-Ritalin או בתרופות סטימולנטיות אחרות (Vyvanse, Adderall, Focalin). כלומר, בהחלט יש מקום לשקול טפול תרופתי ב-Ritalin וחברותיה. אם אכן אתה סובל מאפילפסיה, יש צורך לטפל במחלה זו. אני ממליץ שתחזור ותוועץ בנוירולוג. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים