מוקסו ומינון

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

09/11/2014 | 17:20 | מאת: דניאל

שלום הרופא שלי חושד שיש לי הפרעת קשב וריכוז ושלח אותי לעשות בדיקת מוקסו פעם אחת ללא תרופה ופעם שניה עם ריטלין רגיל 10 מג, כדור אחד, ואחרי שעה לעשות שוב את הבדיקה. רציתי לשאול האם זה לא מינון נמוך מדי לבחור בן 26 ששוקל 102 קג? כי הבנתי שבדרך כלל נותנים את המינון המינימלי למשקל הנבדק, לא כך? בתודה

דניאל שלום, על פניו הצדק עמך, ונראה שהמנון נמוך. עם זאת, יתכן ולרופא היו שקולים אחרים מדוע בחר במנון נמוך. נראה שאין מנוס מלחזור לרופא ולשאול אותו. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים