מודאגת..

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

18/10/2014 | 08:58 | מאת: טלי

בוקר טוב ביתי בת 3ו9חודשיים..יש לי איתה קצת בעיה היא לא מקשיבה למה שאני אומרת ומסבירה לה בכללללל !!! עם היא משחקת ואני אומרת זהו מספיק..תסדרי תחדרי היא לא עונה אחרי נזיפה של ממש רצינית היא מקשיבה וכנ"ל כאשר היא רוחצת ידיים תיסגרי תמים.עם היא נוגעת במשהו,עם היא הולכת לאנשהו בלי רשות וכ'ו...היא עושה המון שטיות שאני בכלל לא אוהבת אותם אני מסבירה לה שאסור להתנהג ככה..אבל עדיין.מה עליי לעשות??תודה!

טלי שלום, נראה שבתך בודקת את הגבולות בבית, אך מהתאור שמסרת לא נראה שיש קשר בין התנהגותה לבין הפרעת קשב ורכוז, או כל הפרעה אחרת. לא תארת מה קורה בגן, וגם לא סיפרת היכן האב והאחים (אם יש) בתמונה. יש לזכור שמדובר בילדה בת שלוש שנים ותשעה חודשים, והתנהגותה המתוארת בהחלט נורמלית לגילה. יתכן והקושי נובע מהפער בין התנהגותה של הילדה לציפיותייך את. במקרה זה אני ממליץ שני דברים: 1. להוועץ בגננת, ולשמוע מה קורה בגן. אני ממליץ לקבוע פגישה מסודרת עם הגננת. 2. לפנות לפסיכולוג/ית ילדים, את ואביה של הילדה, ולקבל הדרכת הורים. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים