ריכוזית

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

24/09/2014 | 10:21 | מאת: מאור

שלום, אני לא סובל משום דבר, אבל אני בן 16 ורוצה לפני מבחנים ולימוד חשובים כמו מתמטיקה לקחת משהו טבעי, דוגמת ריכוזי. באיזה מידה הוא יעיל? אם אני לוקח רק פעם אחת לפני שיעור זה יעיל לא ברצף האם אפשר לשלב גם רסקיו להרגעת? תודה....

מאור שלום, למרות שאינך סובל מדבר, אתה חופשי לטול תוספי מזון כמו 'ריכוזית' או 'רסקיו', אם כי אני מתקשה להבין מדוע. ככל הנראה תוספי מזון אלו אלו אינם מזיקים, אך גם אינם מועילים, בעיקר כשאין במה לטפל. עם זאת, רצונו של אדם כבודו, וכאמור אתה חופשי לטול אותם. חתימה טובה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים