מעונינת בטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

09/01/2012 | 09:12 | מאת: שרה

יש לי בת שהובחנה עם הפרעת קשב וריכוז. רציתי לדעת איך אפשר לעבור את הטיפול? כמה זה עולה?. תודה רבה שרה.

שרה שלום, הטפול בהפרעת קשב ורכוז הינו טפול כוללני, וכל ילד נזקק לטפולים אחרים. בין הטפולים המקובלים אפשר למנות טפול תרופתי, טפול פסיכולוגי, הוראה מתקנת, ועוד, וכן טפולים בהפרעות נלוות כמו הפרעת התנהגות, חרדות וכו'. בד"כ, בסיומו של אבחון ממליצים על טפולים. רצוי להתייעץ עם מי שבצע את האבחון. העלות תלויה בעיקר היכן מטפלים: במרפאה של משרד הבריאות (חינם), בקופת החולים (זול), באופן פרטי (יקר עד יקר מאד). בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים