שמוש באדרל

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

14/09/2014 | 19:16 | מאת: שלוימת

בני אמור להתחיל לקיחת אדרל מאחר וקונצרטה גרמה לטיקים,האם תרופה זו חפה מתופעות לוואי ? ואם לא אשמח לדעת מהם.תודה.

שלומית שלום, ל-Adderall, כמו לכל תרופה בעולם, יש תופעות לואי. סטטיסטית, תופעות הלואי של Adderall אינן שונות מאלו של Ritalin/Concerta. עם זאת, כל ילד מגיב אחרת, ובהחלט יתכן שתחת טפול ב-Adderall עוצמת תופעות הלואי תהיה נמוכה יותר. תופעות הלואי השכיחות הן הפרעה בתאבון, הפרעה בשינה, כאבי בטן, כאבי ראש, הגברת הטיקים, דכדוך. יש עוד כמובן. אין מנוס אלא מלנסות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים