מינון ויואנס לילד בין 8.5

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/09/2014 | 17:46 | מאת: אני30

שלום, בני טופל ברטלין LA אך עקב ריבוי טיקים (כיחכוחים ופעירות פה) עברנו לויואנס 30 מ"ג. הוא לקח כבר יומיים ונראה שהכיחכוחים מתרבים. האם המינון תקין ? כמה זמן הוא צריך לקחת את התרופה כדי שאוכל להגיד שהיא טובה לא או לא טובה לו ? תודה

אני30 שלום, מנון ה-Vyvanse נשמע בהחלט מתאים. Vyvanse כמו כל תרופה מהמשפחה שלה, עלולה להחמיר טיקים, הן מוטוריים והן קוליים. יש לזכור שטיקים מתגברים ונחלשים חליפות, וכן מושפעים מאד ממצבים של מתח, לחץ והתרגשות, כמו תחילת שנת הלמודים, למשל. יומיים הם זמן קצר מאד, ועם ההחרפה אינה משמעותית מאד, המלצתי היא להמשיך בטפול. בכל מקרה, מומלץ מאד להוועץ ברופא המטפל. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

14/09/2014 | 10:33 | מאת: אני30

שאלה נוספת כמה זמן לדעתך יהיה מספיק על מנת להסיק אם התרופה מתאימה לו או לא ? תודה רבה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים