קשיים רגשיים לאח לילד עם הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/08/2014 | 09:25 | מאת: דבי

בני הגדול בן 10, בני עם הפרעת קשב וריכוז בן 8 וחצי, בני הגדול מראה סימני מצוקה, עצבנות מרובה ותחושות תסכול, הוא מרגיש שאנו תמיד שופטים אותו מול אחיו ומראה עצבנות יתרה. מה הן דרכי הפעולה שאני יכולה לעשות ע"מ לעזור לו? או איך אנחנו כהורים אמורים להתמודד עם מריבות בינהם שתמיד מסתיימות עם זה שהבן הגדול מתוסכל?

דבי שלום, מומלץ שתפנו להדרכת הורים, ומומלץ ששניכם - שני ההורים - תשתתפו בהדרכת ההורים. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים