בדיקת דם

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/12/2011 | 16:16 | מאת: noam

שלום היום נערכו בדיקות לבני והתוצאות כבר הגיעו. אך המרפאה סגורה ואין מי שיפענח לי. בני בן 6.5 הערכים ברובם תקינים חוץ מ- EOS% 8.6 NEUT% 36.7 MCHC32.2 מה זה אומר? תודה לכם מראש

נועם שלום, לא ברור לי מדוע פנית לפורום זה. נראה לי שהכי פשוט לחכות למחר ולקבל תשובה מהמרפאה. בכל מקרה, לא ציינת מדוע בוצעו בדיקות הדם. וכדי שלא נדאג, אצל ילד בריא, תוצאות אלו אינן בעלות חשיבות קלינית. הרבה בריאות, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים