אדרל-האם זה תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/05/2014 | 20:18 | מאת: איזבלה

שלום רב! לפי ההמלצה של רופא המטפל התחלתי לתת לבי ADDERAL 20 נתתי לו אתמול בפעם הראשונה וכעבור שעתיים אחרי שהוא לקח את התרופה הוא התחיל להתלונן שכואב לו עין, כמעט בכה. הים נתתי לו הכדור לפני בית הספר ומורה כתבה שיש לו מסביב לעינים עדום, המליצה לבדוק האם זה כשור לתרופה, הוא גם התלונן לי שכאב לו עין בבה''ס ( עכשיו לא ). השאלה שלי האם זה קשור לתופעות לוואי של התרופה. מודה מראש על התשובה, לא ידעת האם להמשיך לתת לו את התרופה.

איזבלה שלום, למיטב ידיעתי, אין קשר בין הטפול ב-Adderall לבין כאב בעיניים או אודם בעניים. עם זאת, כיון שהכאב והאודם הופיעו לאחר מתן התרופה, אני ממליץ להפסיק את הטפול התרופתי למספר ימים, ולראות עם התופעה חולפת. כמו כן, מומלץ שהילד יבדק ע"י רופא הילדים. שבת שלום והרבה בריאות. ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים