שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/02/2014 | 21:13 | מאת: שלומי

אני סובל מבעיות קשב וריכוז מאז שהייתי קטן וגם כיום אני מרגיש עצבני כתוצאה מתסכולים רבים וגם כתוצאה מחוסר הבנה ומחסור בקליטה אני גולש מדבר לדבר וכשאני מדבר עם אנשים אני חולמני וחושב על אות והדבר במקום להמשיך הלאה ולשים את אותה מחשבה בצד ולחכות עד שאני אפנה אליה בחזרה ואני סובל קצת מחררדות ולא מצליח להתרכז בספרים רק בטלויזיה אבחנו אותי כהיפרקינאטי.אני רוצה לדעת מה ההליך כדי לקבל כדורי אדרל או daytranaa והאם לפי מה שאני אומר לך יאשרו לי את זה?

שלומי שלום, הודעתך אינה ברורה דיה. לא הבנתי מי אבחן אותך. אם עברת אבחון, בו הומלץ על טפול תרופתי, גש איתו לרופא המשפחה שלך, קבל את התרופה המומלצת, והתחל בטפול. אם לא אובחנת כלוקה בהפרעת קשב ורכוז, גש לפסיכיאטר מבוגרים, נוירולוג מבוגרים או רופא משפחה שעבר הכשרה לאבחון וטפול של הפרעת קשב ורכוז. אם תאובחן, תקבל מהרופא המאבחן המלצה לטפול תרופתי, ואיתה תוכל לגשת לרופא המשפחה שלך. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים