חייבת התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

26/02/2014 | 14:57 | מאת: נטע

בני בן 4.8 הוא ילד אנרגטי עם שמת חיים לאחר איבחונים של נורולוג אובחן קשב קל אבל בלי הרבה עזרה . בגן היום לגננת קשה להכיל אותו ואין להם אמצים לעזור לו והיא רוצה לשלוח לחינוך מיוחד אני ובעלי נגד זה, אשמח לכל עצה עזרה או אם יש כדור טבעי להרגעה שיוכל לעזור בבקשה

נטע שלום, אם הבנתי נכון, בנך אובחן כלוקה בהפרעת קשב ורכוז, וכיום יש קושי בתפקוד שלו בגן. אם הקושי בתפקוד נגרם כתוצאה מהפעת הקשב והרכוז, יש לטפל בהפרעת הקשב והרכוז. מצוקה או פגיעה בתפקוד מהוות חלק ממהגדרה של הפרעת קשב ורכוז, ומהוות התויה לטפול. הטפול המומלץ במקרים כאלו הם טפול תרופתי לילד להפרעת הקשב והרכוז, הדרכת הורים והדרכת גננת. אין שום סיבה לתת "כדור להרגעה", טבעי או לא. אם את סבורה שהבעיה היא בגננת או בגן, העבירי את בנך לגן אחר. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

02/03/2014 | 17:47 | מאת: אליאור78

את הבן שלי לקחתי לד"ר יואב פנחס במרכז אוצרות (תעשי גוגל) והוא עזר לו עם טיפול טבעי.

אליאור שלום, למיטב ידיעתי ד"ר פנחס מטפל בהומיאופתיה, שנחקרה ונמצאה לא יעילה בטפול בהפרעת קשב ורכוז. מומלץ לטפל במה שנמצא יעיל, כמו הדרכת הורים, הדרכת גננת וטפול תרופתי. העובדה שקוראים לטפול "טבעי" אינו מעלה או מוריד. הרעלים הקשים ביותר המוכרים לנו הם טבעיים לחלוטין. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים