בעיות ריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

03/12/2013 | 12:36 | מאת: שלום

בני בן ה-15 אומר לי שהוא לא מצליח לקרוא ולהבין בלי לכתוב בעצמו את מה שהוא קורא , לפני מבחן בהיסטוריה הוא פשוט כותב את כל החומר בעצמו מילה במילה. אני די מודאג כי אני לא מכיר את הבעיה הזאת , האם זה סימפטום של הפרעת קשב וריכוז?

שלום שלום, המצב שתארת אינו אופייני להפרעת קשב ורכוז. נראש ששייך יותר לתחום לקויות הלמידה. יתכן ויש מקום לפנות לאבחון דידקטי. לפני שרצים לאבחון כלשהו, הייתי מתייעץ עם יועצת ביה"ס, ומוודא שאין קשיים נוספים. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים