השפעת משחקי מחשב

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

19/09/2013 | 22:08 | מאת: סיגל

שמתי לב שמאז שקניתי לבני קונסולת משחק הופיעו לו תופעות כמו מחשבות שבאות לו שהוא צריך לעשות משהו כמה פעמים ואם לא אז הוא מזלזל .או מדמיין שיש לו מחק ביד כשאין לו בכלל אותו.טקסים שחוזרים על עצמם שמרגיש שחייב לעשות אותם.האם התופעות האלו יכולות להיות קשורות לשימוש בקונסולת משחק כי זה התחיל מאותו זמן ?

סיגל שלום, שאלתך אינה קשורה לפורום, ולכן אענה בקצרה. התסמינים שאת מתארת אצל בנך עלולים להיות חלק מהפרעה טורדנית כפייתית (OCD). אם הדבר גורם לפגיעה בתפקוד או מצוקה, מומלץ להוועץ בפסיכיאטר ילדים. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים