היי

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

24/08/2013 | 07:27 | מאת: .

שלום רב דוקטור הרופא של בני בן 17 מצא ש- 30 מג אדרל עוזר לו בצורה סבירה ובטלפון אמר שיחליף את האדרל ל-xr 30 כלומר עם אותו מינון של אדרל רגיל ,אבל עם מספר פיקים שכול אחת קטן מ- 30 מג, כלומר לא המינון שיספיק לו ?? ????

נקודה שלום, את צודקת. ההשפעה של Adderall 30mg (שחרור מיידי) ו-Adderall XR 30mg ( שחרור מושהה) שונות. למעשה, 30mg של השחרור המושהה משפיעים, מבחינת הרכוז כמו בערך 15mg השחרור המיידי. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים