תוצאות של טיפול ברטלקס??

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/07/2013 | 10:45 | מאת: רוית

בתי בת 8.5 ועולה לכיתה ג'. עשינו אבחון moxo ואובחנה ב- add לאחר יומיים התחלנו בשילוב של ריכוזית + אומגה 3. טרם ראינו לאחר חודש וחצי שיפור אולי מועט מאוד, קראתי על רטלקס שהוא גם טבעי וההשפעה אמורה להיות לאחר שלושה שבועות. אני מתלבטת האם לרכוש ולהתחיל טיפול חדש. מישהו יכול להמליץ מניסיון? תודה

רוית שלום, אין כיום מידע טוב התומך בכך שריכוזית או ריטלקס מועילים במשהו לסובלים מהפרעת קשב ורכוז. יש מידע מספיק המעיד שטפול באומגה 3 אינו יעיל כטפול בהפרעת קשב ורכוז. לעומת זאת, יש מידע רב המעיד על כך שיש תרופות (כמו Ritalin, Concerta, Adderall) יעילות מאד בטפול בהפרעת קשב ורכוז. שקלי מידע זה, והחליטי כיצד לטפל בבתך. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים