הפרעת קשב גבולית

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

16/07/2013 | 12:08 | מאת: דנה

היי ,בני בן ה8 עבר איבחון נורולוגי ואבחון MOXO שכל הממדים יצאו מצוינים מעל הנורמה חוץ ממדד ההיפרקטיביות שיצא לא תקין הרופא קבע שיש לו הפרעת קשב גבולית מה זה אומר ? האם זה מחייב התערבות תרופתית ??האם זה יכול להיות באמת עיניין של גבולות או אחריות כמו שהרופא אמר?

דנה שלום, אני מניח שהרופא התכוון לומר שהפרעת הקשב והרכוז היא ברמה נמוכה, או גורמת לפגיעה מועטה בתפקודו של הילד. אם קיימת מצוקה או פגיעה בתפקוד, יש צורך בטפול, וחלק מרכזי מהטפול בהפרעת קשב ורכוז הוא טפול תרופתי. אני ממליץ לחזור ולהוועץ ברופא המטפל. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים