בעלי מסרב שבני יקח רספרידל

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/06/2013 | 05:59 | מאת: מ

בני בן 13 לוקח ריטלין ורספרידל. בעלי טוען שבגלל שזאת תרופה הרספרידל שדרושה לקבל מפסיכיאטר,הוא לא יוכל להוציא רשיון נהיגה בעתיד ולא יוכל להתקבל לעבודה. בקיצור כתם לעתיד. האם זה נכון?

מ' שלום, החששות של האב מופרכים. אין קשר בין שמוש ב-Risperdal לבין רשיון נהיגה או עבודה. אני ממליץ שהאב יפגש עם הפסיכיאטר המטפל, וידון יחד עמו בהשלכות הן של הטפול התרופתי, והן של המנעות מטפול תרופתי. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים