תרופה להפרעת קשב ללא תופעות טיקים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/04/2013 | 16:14 | מאת: מירב

בני בן 6 מאובחן בהפרעת קשב וריכוז , החלנו טיפול בריטלין לפני מספר חודשים מה שגרם לטיקים קשים בכל הקוף וקוליים. לכן היפסקנו את הריטלין אך הילד לא מתפקד בכתה . האם ישנה תרופה להפרעת הקשב שתעזור לו לתפקד ללא תופעות של טיקים ???

מירב שלום, Ritalin וכל התרופה מקבוצת הסטימולנטים (Adderall, Focalin וכו') עלולות להגביר טיקים. Strattera אינה מגבירה טיקים, אך יעילה פחות לטפול בהפרעת קשב ורכוז. התרופה אינה מאושרת לשמוש ע"י משרד הבריאות, אך ניתן להשיגה ביבוא אישי דרך בתי-מרקחת פרטיים מסויימים. עלותה כ-700 ש"ח לחודש. פני לרופא המטפל. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

23/05/2013 | 11:51 | מאת: מירב

הילד אסמטי האם אפשר לתת סטרטרה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים