smadar

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

05/03/2013 | 09:35 | מאת: '

שלום רב כמובן הכל באישור הרופא 1 רציתי לדעת לפי ניסיונך ,אם סרוקסט מעבר ל- 20 מג ,יכול לשפר את המצב = יותר = השאלה באה, בעקבות מחקר שקראתי שאומר , שהעלאת מינון מעבר ל- 20 מג לא מביא לשיפור נוסף במצב. 2 אם ניתן לקחת את סרוקסט יחד עם רטלין ללא חשש ,וכמה שכיח השילוב. 3 מה הבדל בין טופס 29 ל-29ג 4 אם קיים עכשיו או בעתיד הקרוב ,רטלין שפועל יותר מ- 12 שעות של הקונצרטה.

סמדר שלום, אנסה לענות לשאלותייך: 1. האם טפול ב-Seroxat במנון הגבוה מ-20mg יכול לשפר את המצב? על איזה מצב מדובר? מי הוא המטופל? 2. אין מניעה לטול Ritalin ו-Seroxat יחד. 3. טופס 29ג' הוא טופס לאשור בשמוש בתרופה שלא לפי התויה רשומה של משרד הבריאות הישראלי. אין לי מושג מהו טופס 29. אני מניח שתוכלי לברר זאת באתר משרד הבריאות. 4. רשמית לא קיים תכשיר של Ritalin/Concerta הפועל יותר מ-12 שעות. קיימות מדבקות של Ritalin, הנקראות Daytrana, שאמורות להשפיע כ-11 שעות. אמורים להסיר אותן כתשע שעות לאחר הדבקתן. בפועל, אם משאירים את המדבקה ליותר שעות, השפעתה נמשכת מעבר ל-12 שעות, ברמה זו או אחרת. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים