מבחן טובה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

27/02/2013 | 13:27 | מאת: שאול

ביתי בת 14 כמעט צריכה לעבור מבחן טובה בשבוע הבא שאלתי היא כיצד יודעים איזה מינון של ריטלין לתת לה כדי לדעת אם זה עוזר לה.משום מה ניקבע לה מינון של שני כדורים כל אחד של 10 מ"ג מה שמעורר בי את החשש שאולי המינון גבוה מידי ואולי כדאי להסתפק רק בכדור אחד של 10 מ"ג תודה שאול

שאול שלום, מנון ה-Ritalin לבדיקת TOVA, ניתן בהערכה עפ"י המשקל. לפי גיל בתך, סביר להניח שהמנון נכון. גם אם תסבול מתופעות לואי לאחר נטילת התרופה, יש לזכור שתופעות אלו חולפות לאחר כארבע שעות. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים