בדיקת טובה - בן חמש וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

05/11/2012 | 19:46 | מאת: מיכל

בני בגן חובה, והגננת המליצה לנו לבצע אבחון לקשב וריכוז. האם בדיקת טובה+ פגישה עם נוירולוג יכול לסייע לנו לדעת האם אכן יש לילד בעיית קשב וריכוז. תודה, מיכל

מיכל שלום, אם הומלץ על אבחון של הפרעת קשב ורכוז, מומלץ לפנות לרופא הילדים, שיפנה אתכם לאבחון. אבחון נעשה ע"י פסיכיאטר ילדים, נוירולוג ילדים או רופא ילדים שעבר הכשרה מתאימה ("רופא קשב"). בדיקת TOVA או כל בדיקה ממוחשבת אחרת אינה אבחון, אלא בדיקת עזר בלבד, הנעשית לעתים כחלק מאבחון. אם הרופא המאבחן יחשוב שיש צורך בבדיקה ממוחשבת, הוא יפנה אתכם לבדיקה כזו. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים