ריספונד

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/06/2012 | 15:58 | מאת: ריקי

שלום רב. בן בן 11 סיים כיתה ה'. מקבל ריספונד במינון של 1cc ביום. שאלתי היא האם עכשיו, בתקופת החופש, אני יכולה להפסיק לתת לו את התרופה, ולחדש את הטיפול כשבועיים לפני תחילת הלימודים, או שעלי להמשיך ואסור להפסיק? האם יש צורך בהפסקה הדרגתית או שניתן להפסיק את מתן התרופה בבת אחת? האם ייתכנו תופעות לוואי בהפסקת השימוש בתרופה, והאם זה ייפגע בתוצאות הטיפול אם נעשה הפסקה, ושוב נמשיך לתת לו את התרופה? תודה רבה.

ריקי שלום, התרופה Rispond משמשת לטפול במספר הפרעות שונות, ולא ציינת מדוע בנך מקבל את התרופה. רוב הילדים הנוטלים את התרופה נוטלים אותה עקב בעיות התנהגות. בד"כ יש צורך בהמשך הטפול גם בחופשת הקיץ, כדי למנוע בעיות התנהגות בחופשה. בכל מקרה, מומלץ לחזור ולהוועץ ברופא שנתן את הטפול. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

04/07/2012 | 22:47 | מאת: ריקי

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים