חוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

29/03/2012 | 09:53 | מאת: אנונימי

היי , אני בגיל ההתבגרות - בן 13 .. ואני ממש סובל - אני בזמן האחרון מתעורר בבוקר ושואל את עצמי , איפה אני ? .. , מפחד לשכוח את עצמי .. אפילו אתמול בלילה אני פחדתי להשתגע כבר מרוב כל החרדות שעוברות עליי .. ממש קשה לחיות אם זה .. אשמח לתשובה

אנונימי שלום, טוב שפנית, אך לא בטוח שזהו הפורום הנכון. אתה מספר על חרדות, אך לא פרטת. החרדות עלולות להיות קשורות לגיל ההתבגרות, אך אולי לא . חרדות הנן הפרעה שכיחה בכל גיל. טוב שפנית, כיון שאפשר להקל על החרדות. אני ממליץ שתתחיל בכך שתפנה להוריך, או לפחות לאחד מהם. אם אתה חש שקשה לך לדבר איתם, תוכל אולי לפנות ליועצת ביה"ס, או לכל אדם בוגר אחר שקרוב אליך, ויוכל לעזור לפחות בפניה לגורם מתאים. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים