קשב בהרצאות באוניברסיטה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/11/2016 | 12:25 | מאת: סטודנט

שלום ד"ר אני סטודנט ומאוד קשה לי לשבת יותר מ-20 דקות ברצף בהרצאות. אני יוצא מהשיעור לפחות פעם אחת כל פעם כדי "לחזור עם אנרגיה" אבל הפעם השנייה שאני חוזר לכיתה לא מתחילה ב-100% אלא רמת האנרגיה ההתחלתית יורדת ואני יותר חסר סבלנות. למה זה קורה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה, ללא כדורים? תודה

סטודנט שלום, כיון שהפורום הוא פורום לילדים ונוער, אענה בקצרה. התסמינים שתארת עשויים להיות חלק מהפרעת קשב ורכוז. אני ממליץ לפנות לאבחון מסודר. יש להבין את הבעיה, לפני שרצים לטפל בה. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים