תוסףתזונה zoom.......

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

03/10/2016 | 14:27 | מאת: כרמלה

שלום, בני בן 17. השנה אמור לעבור את מבחני הבגרות. אובחן כבעל סימנים גבוליים של בעיות קשב וריכוז. האם תוסף התזונה zoom יכול לעזור? האם zoom מורכב אך ורק מחומרים טבעיים? כמה מומלץ לקחת כל יום? תודה

כרמלה שלום, כפי שכתבת, Zoom הוא תוסף תזונה, ואינו תרופה. בשל כך, אין דרישה של משרד הבריאות להוכיח יעילות. החומר המחקרי אודות תכשיר זה הוא דל. עם זאת, התכשיר "יכול לעזור". אפשר לנסות, ולהווכח לבד. לגבי ענין הטבעיות, השאלה היא כיצד מגדירים "טבעי". שנה טובה, ד"ר ברנע ארז. אפשר לטול עד שני כדורים ביום.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים